Chcete slevu 3% na celý nákup po celý rok? Klikněte na Přihlášení a proveďte REGISTRACI. Děkujeme a těšíme se na Váš nákup.

Jak na čistou toaletu.

Dokonalá čistota v toaletě: Účinné čištění s přípravky BREF WC GEL FRESH OCEAN a DOMESTOS PINK

Správná hygiena toalety je klíčová pro udržení čistoty a zdraví v domácnosti. S použitím přípravků jako je BREF WC GEL FRESH OCEAN 360 ML a DOMESTOS PINK 750 ML můžete dosáhnout efektivního a důkladného čištění, které odstraní nečistoty a zanechá vaši toaletu svěží a dezinfikovanou. Zde je návod, jak správně čistit toaletu s těmito účinnými přípravky:

  1. Příprava:
  • Začněte tím, že nosíte ochranné rukavice a ujistěte se, že máte dobře větraný prostor.

 

  1. Aplikace BREF WC GEL FRESH OCEAN:
  • Aplikujte BREF WC GEL FRESH OCEAN 360 ML pod okraj wc mísy a nechte jej působit podle doporučení na obalu. Jeho speciální složení účinně odstraňuje nečistoty a zanechává svěží vůni oceánu.

 

Čištění WC Soupravou

  1. :
  • S použitím toaletní wc soupravy důkladně otřete vnitřní stěny wc mísy, abyste odstranili zbytky a znečištění. BREF WC GEL FRESH OCEAN usnadňuje odstraňování nečistot a zajišťuje čistý povrch.

 

  1. Opláchnutí:
  • Opláchněte toaletu vodou, abyste odstranili zbytky gelu a zbytky nečistot.

 

  1. Aplikace DOMESTOS PINK:
  • Následně aplikujte DOMESTOS PINK 750 ML na okraj wc mísy a nechte ho působit podle pokynů na obalu. DOMESTOS Pink je známý svou silnou dezinfekční schopností, která eliminuje 99,9% bakterií a virů.

 

  1. Dokončení:
  • Po uplynutí doby působení DOMESTOS PINK opláchněte toaletu vodou a ujistěte se, že veškeré zbytky přípravků byly odstraněny.

 

Důležité tipy:

  • Dodržujte pokyny uvedené na obalech přípravků BREF WC GEL FRESH OCEAN a DOMESTOS PINK a vyhněte se smíchání s jinými čisticími prostředky.
  • Pravidelně čistěte toaletu a používejte přípravky BREF WC GEL FRESH OCEAN a DOMESTOS PINK pravidelně, aby se zabránilo hromadění nečistot a vzniku nepříjemných pachů.
  • Ujistěte se, že máte vždy dostatečné zásoby přípravků, abyste mohli udržovat čistotu toalety bez přerušení.

S použitím přípravků BREF WC GEL FRESH OCEAN a DOMESTOS PINK můžete snadno dosáhnout dokonalé čistoty a dezinfekce ve vaší toaletě. Dodržujte tyto jednoduché kroky a užívejte si čistoty a svěžesti ve vaší domácnosti!