Chcete slevu 3% na celý nákup po celý rok? Klikněte na Přihlášení a proveďte REGISTRACI. Děkujeme a těšíme se na Váš nákup.

Jak správně čistit nerezové povrchy.

Jak na efektivní čištění nerezových povrchů s pomocí přípravku CIF Nerez Čistící sprej 435 ml

Nerezové povrchy jsou v moderním designu kuchyní a koupelen stále oblíbenější. Jejich lesklý vzhled a odolnost proti korozi je dělá ideálními pro každodenní použití. Nicméně, aby zůstaly krásné a bez šmouh, je nutné je pravidelně čistit. Naštěstí existuje mnoho účinných čistících prostředků, které vám mohou usnadnit práci. Jedním z nich je CIF Nerez Čistící sprej o objemu 435 ml. Pokud chcete zachovat lesk a čistotu vašich nerezových povrchů, postupujte podle následujících kroků:

Krok 1: Příprava

Začněte tím, že si připravíte veškeré potřebné náčiní a materiály. Budete potřebovat CIF NEREZ ČISTÍCÍ SPREJ 435ML a měkkou houbu nebo mikrovláknovou utěrku.

Krok 2: Aplikace spreje

Rozprašte čistící sprej na nerezový povrch. Postačí použít malé množství spreje, protože CIF Nerez je silný čistící prostředek a malé množství je dostačující.

Krok 3: Čištění

S pomocí měkké houby nebo mikrovláknové utěrky začněte čistit nerezový povrch. Dělejte to opatrně, aby nedošlo k poškrábání povrchu. Používejte krouživé pohyby a postupně odstraňujte nečistoty a mastnotu.

Krok 4: Opláchnutí

Po dokončení čištění opláchněte povrch teplou vodou, abyste odstranili zbytky čistícího spreje. 

Krok 5: Osušení a lesk

Nakonec povrch osušte čistou mikrovláknovou utěrkou, aby zůstal lesklý a bez šmouh. CIF Nerez Čistící sprej zanechá váš nerezový povrch s jasným leskem a bez nežádoucích skvrn. 

Sledováním těchto jednoduchých kroků můžete udržovat vaše nerezové povrchy čisté a lesklé s minimálním úsilím. S použitím CIF Nerez Čistícího spreje 435 ml se váš nerezový povrch bude každodenně těšit na nový lesk a čistotu.

Případně si můžete vybrat z dalších produktů na nerezové povrchy zde Produkty na nerez.